Upplev föryngring med profhilo i Stockholm

07 maj 2024
Veronica Urena

editorial

Profhilo är en av de senaste och mest innovativa behandlingarna i estetiska medicin, speciellt när det gäller hudföryngring och anti-aging. Denna banbrytande behandlingsmetod, som har sitt ursprung i Italien, har snabbt blivit populär i Stockholm och andra delar av världen. Profhilo erbjuder en unik tillvägagångssätt för att förbättra hudens kvalitet, genom att inte enbart fylla ut rynkor, utan också skapa en mer omfattande återfuktning och förbättring av hudens struktur.

Vad är profhilo och hur fungerar det?

Profhilo är inte en filler i traditionell mening; det är en stabiliserad form av hyaluronsyra som fungerar genom att stimulera hudens egna produktion av kollagen och elastin. Detta ger en uppstramande och föryngrande effekt. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne i kroppen som har en förmåga att binda vatten, vilket ger huden dess hydrering och fyllighet.

En av de unika aspekterna av Profhilo är dess höga koncentration av hyaluronsyra och dess förmåga att sprida sig jämnt under hudens ytskikt. Detta gör det möjligt för en Gradvis förbättring av hudens ton, textur och lyster. Förfarandet innebär vanligtvis två behandlingar med en månads mellanrum, och resultaten håller i sig ungefär sex månader innan en uppföljande behandling kan behövas.

Profhilo Stockholm

Fördelar med profhilo

Många väljer Profhilo av olika skäl, men de mest framstående fördelarna inkluderar:

Ökad hudkvalitet: Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin leder Profhilo till förbättrad hudstruktur och fasthet.

Långvarig hydrering: Den höga koncentrationen av hyaluronsyra säkerställer att huden är djupt återfuktad och strålande.

Naturliga resultat: Till skillnad från traditionella fillers som fokuserar på specifika veck och linjer, ger Profhilo en mer subtil förändring, vilket leder till en fräschare och mer naturlig look.

Snabb och säker: Behandlingen är snabb och har minimala biverkningar, vilket gör den till en attraktiv lösning för många som söker efter en icke-kirurgisk föryngringsmetod.

Behandlingsprocessen i Stockholm

I Stockholm finns det flera kliniker som erbjuder Profhilo, men det är viktigt att välja en med goda recensioner, kvalificerad personal och en hög standard på säkerhet och hygien. En typisk Profhilo-behandling i Stockholm inkluderar en konsultation där patienten diskuterar sina förväntningar och eventuella problem med utbildad personal.

Behandlingen själv är relativt snabb, ofta klar inom 30 minuter, och genomförs genom en serie små injektioner i de önskade områdena i ansiktet. Efter behandlingen kan man erfara mild svullnad eller rodnad, men dessa symptom försvinner vanligtvis inom några timmar till en dag. Resultaten av behandlingen blir synliga efter ungefär en vecka, med den fulla effekten som visar sig efter den andra behandlingen.

Läs mer om profhilo Stockholm!

Fler nyheter