Fillers i Malmö – en guide till en slätare hud

02 juni 2023
Maja Bergman Lindberg

Fillers är en typ av injektionsbehandling som används för att fylla ut rynkor och återskapa volym i ansiktet. Det är ett effektivt sätt att uppnå en slätare och mer ungdomlig hud utan att behöva genomgå en operation. Om du är intresserad av fillers i Malmö, finns det flera alternativ att välja mellan. I denna guide går vi igenom det du behöver veta om fillers samt vad du bör tänka på när du väljer en klinik i Malmö.

Vad är fillers?

Fillers består av geler som injiceras under huden. Dessa geler innehåller ett ämne som kallas hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. När vi åldras minskar mängden hyaluronsyra i kroppen vilket kan orsaka rynkor, förlust av volym och slapphet i huden. Genom att injicera fillers under huden kan man återskapa volym och fylla ut rynkor. Fillers kan användas på olika områden i ansiktet, såsom kindben, läppar och haka. Behandlingen är inte permanent och resultatet varar vanligtvis i sex månader till ett år beroende på vilken typ av filler som används. Före och efter behandlingen bör man undvika träning, solning och alkohol för att maximera resultatet.

Fillers i Malmö

Vad bör man tänka på när man väljer en klinik i Malmö?

När du väljer en klinik för fillers i Malmö bör du först och främst se till att de använder säkra produkter. I Sverige finns det strikta regler och krav på vilka produkter som får användas vid fillers. Det är viktigt att kliniken du väljer följer dessa krav för att minimera risken för komplikationer. Du bör också kolla upp klinikens rykte och omdömen från tidigare kunder. Detta kan du göra genom att läsa omdömen på klinikens hemsida eller på externa sidor som Reco.se. Det kan också vara bra att kontakta kliniken och ställa frågor om deras erfarenhet och utbildning. En annan faktor att tänka på är priset. Priserna kan variera mellan olika kliniker och det är viktigt att du inte enbart väljer den billigaste kliniken. Istället bör du se till att kliniken använder säkra produkter och har erfarna och kunniga behandlare.

Fler nyheter